Futbol
Esports 14/08/2013

Éric Abidal completa els 90 minuts en l'empat sense gols entre Bèlgica i França

El central del Mònaco ha jugat el seu segon partit sencer en només tres dies, després de debutar a la Ligue 1 diumenge passat

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaEl seleccionador francès, Didier Deschamps, havia avisat que Éric Abidal seria titular en l'amistós contra Bèlgica, i ha complert la seva paraula. El central del Mònaco ha disputat els 90 minuts en l'empat a zero del combinat 'bleu'. L'exblaugrana, de fet, ha disputat dos partits sencers en només tres dies, després de debutar a la Ligue 1 diumenge a Bordeus (0-2).

Abidal ha demostrat moltes ganes d'agradar i una condició física prou bona. Intens i concentrat, el francès s'ha emparellat amb el davanter Lukaku, a qui li ha acceptat el duel en tot moment. Atent a les cobertures i amb bona actitud en l'anticipació, Abidal ha ajudat al seu company Koscielny a mantenir la porteria a zero en un partit atractiu. De tota manera, en alguns moments del joc ha tingut una actitud lleugerament contemplativa en els marcatges.

Feia un any i mig que Abidal, que ha rebut les felicitacions de companys i rivals al final del matx, no jugava amb la selecció francesa. L'últim partit va ser el 29 de febrer de 2012, en un amistós contra Alemanya.

stats