Enric Mas posa en marxa l'any de la confirmació per convertir-se en un dels millors ciclistes del món

El ciclista d'Artà disputa des d'aquest dimecres la Volta a l'Algarve de Portugal 

Enric Mas, el ciclista d'Artà convertit en la gran promesa del ciclisme mundial després del seu segon lloc a la Vuelta a Espanya  disputa des d'aquest dimecres la Volta a l'Algarve. És la  seva  primera competició del 2019 i, a 24 anys, aquesta podria ser la temporada de la  seva  confirmació amb l'objectiu de debutar en el Tour de França, per a la qual cosa ha declarat sentir-se "preparat".

En el seu equip, el Deceuninck - Quick   Step , també estan decidits a donar-li galons, encara que és prest  per exigir-li resultats. "Aquí a l'Algarve el nostre home per a la general serà Enric Mas, però no hi haurà pressió sobre ell, són les  seves  primeres pedalades i cal veure com ho fa", ha explicat recentment el seu director, Tom Steels .

En el seu llibre de ruta hi figuren proves que coneix bé, com la Volta a Catalunya (del 25 al 31 de març) o la Volta al País Basc (del 8 al 13 d'abril), en la qual va aconseguir el seu primer triomf d'etapa en el  World Tour, a l'etapa amb final a  Arrate.

Després d'això, Mas té previst participar en dues clàssiques dins el calendari de la primavera, com són la Flecha Valona (24 d'abril) i la Lieja-Bastogne-Lieja (28 d'abril).

Després, serà temps de recuperar i entrenar en altura, per prendre part en la Volta a Suïssa (del 15 al 23 de juny), avantsala d'un Tour de França que motiva i il·lusiona un Enric Mas que vol ser la referència del seu equip i aconseguir una fita molt important en la carrera per etapes per excel·lència.

EDICIÓ PAPER 20/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF