Enric Mas fa feliç el poble d'Artà

Els veïns surten al carrer per retre un homenatge al subcampió de la Vuelta Ciclista a Espanya

El poble d'Artà reconeix l'esforç d'Enric Mas, que des d'aquest dilluns s'ha convertit en l'heroi de tot un poble. Centenars d'artanencs han sortit al carrer amb flabiols, música i molta alegria per acompanyar el ciclista, que ha pujat a la balconada de l'Ajuntament per saludar els seus veïns.

"És la primera vegada que venc aquí i estic molt nerviós. Perdonau-me si faig alguna errada", ha dit  Enric Mas, que ha rebut una placa de part de les institucions com a reconeixement pel seu èxit esportiu.

"A poc a poc ho vaig assimilant, però no va ser gens fàcil, sobretot la primera setmana. Ja al final m'ho vaig poder imaginar. Hi ha gent que em demana 'Saps el que has fet?', i jo els dic que no; potser en un parell de dies, quan ho vegi repetit, ho valoraré més", ha explicat el ciclista balear.

La fita de Mas recorda la de 1948 de Bernat Capó, que va pujar al podi de la Vuelta a Espanya. "Hi ha molta gent que ha aconseguit més coses. Ara és quan començ i esper que no sigui la darrera vegada que celebr un èxit", assegura.

El ciclista balear ha confirmat que descansarà amb els seus per concentrar-se després a Sierra Nevada amb l'equip espanyol, capitanejat per Alejandro Valverde, que competirà en el Mundial d'Innsbruck (Àustria).

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF