Esports 24/02/2013

Emery manté la mala ratxa al Camp Nou, on sempre perd

M.m.
1 min
Unai Emery reordenant la posició dels seus futbolistes ahir al Camp Nou.

BarcelonaLa derrota del Sevilla al Camp Nou també va significar que Unai Emery, entrenador dels andalusos, ampliï la mala ratxa de resultats a l'estadi blaugrana. El tècnic sempre ha perdut en les seves visites com a entrenador, tant amb l'Almeria, el València, l'Spartak de Moscou i per acabar el Sevilla. I això que va començar el partit guanyant, pel gol de Botía de cap, però a la represa els locals van donar la volta al marcador i van deixar els tres punts a casa.

Amb la d'ahir, Emery ja ha visitat vuit vegades el Camp Nou, un estadi on ha encaixat 23 gols en contra i tan sols n'ha pogut marcar cinc. És al mateix estadi barceloní on també s'ha endut algunes golejades, sobretot quan era entrenador del València, on va perdre per 4 a 0 (temporada 2008/09) i per 5 a 1 (2011/12).

En el global, i des que l'actual entrenador del Sevilla va debutar a Primera Divisió de la mà de l'Almeria (l'estiu del 2007), Emery ha jugat 16 partits contra els blaugranes. Uns enfrontaments en què tampoc mai no ha pogut guanyar. En total, n'ha empatat cinc i n'ha perdut onze, havent marcat únicament 12 gols i encaixant-ne 34.

"Hem vingut a competir tot i que sabem que les opcions aquí [al Camp Nou] són mínimes. Volíem els tres punts però hem marxat sense tot i fer-ho millor que al Bernabéu", comentava Emery després del partit.

stats