3 preguntes a Ricky Rubio
Esports 07/02/2013

"Em miro la Copa del Rei amb molta enveja"

1 min
"Em miro la Copa del Rei amb molta enveja"

Ricky, com veus la Copa?

Em miro la Copa del Rei amb molta enveja perquè és un torneig increïble. Pel que fa a l'ambient, és una de les millors competicions que existeix. Favorits? És un tòpic, però a la Copa del Rei no hi ha favorits perquè t'ho jugues tot en 40 minuts. Si no estàs bé, pots quedar eliminat. No és com una eliminatòria de play-off , en què tens marge per reaccionar. És cert que per com està jugant i per la regularitat que mostra, el Reial Madrid té moltes opcions, però el Barça Regal ja ha demostrat que pot guanyar-lo i és molt perillós. També s'han de tenir en compte equips com el València Basket i el Caja Laboral.

¿És la competició que més trobes a faltar?

Sí, és un cap de setmana en què el bàsquet es viu molt intensament. Tothom disfruta: aficionats i jugadors. És un ambient increïble.

¿Amb quin record de la Copa et quedes?

La Mini Copa va ser una experiència impressionant que mai oblidaré. Tenia 12 anys i viatjar a Sevilla va ser tota una experiència. La Copa del Rei que vaig guanyar amb la Penya va ser el meu primer títol important. A més, el club feia temps que no aixecava cap trofeu i ho vam viure amb molta intensitat. També recordo les dues edicions amb el Barça Regal, sobretot la de Bilbao, perquè durant aquella temporada vam fer un joc molt vistós.

stats