Futbol Sala
Esports 15/06/2013

ElPozo derrota el Barça Alusport (3-2) i iguala la final de la lliga

Els blaugranes sempre han anat per sota en el marcador. Diumenge jugaran el tercer partit, també a Múrcia, a les 18.45h

BarcelonaElPozo Múrcia s'ha endut el segon partit de la final pel títol de Lliga, després de derrotar el Barça Alusport per 3-2 al Palacio de los Deportes. Els blaugranes, ja des del minut 6, han anat per sota en el marcador i tot i empatar en dues ocasions, no han pogut dominar en cap moment. El tercer partit es jugarà diumenge a les 18.45h, també a Múrcia.

Després d'aturar un xut, Sedano ha vist com Bebe obria el marcador al minut 6 amb una rematada després d'un córner. Poc després ha arribat l'empat de Torras aprofitant una passada de Lin. Gairebé sense temps d'asseborir l'1-1, novament ElPozo s'ha avançat, per mediació d'Álex, que ha definit per sota de les cames del porter blaugrana.

A la represa, Wilde ha tornat a igualar les coses amb un gol al minut 4 del segon temps, però Miguelín ha desfet les il·lusions blaugranes amb el 3-2 definitiu. Tot i els intents dels homes de Marc Carmona, els locals s'han endut el segon partit de la final de la Lliga i igualen el global (1-1).