Publicitat
Publicitat

Barça,

Josep Maria Bartomeu: "Zubizarreta no té cap responsabilitat en el tema de la FIFA"

Pere Escobar ha entrevistat aquest diumenge el president del Barça a 'El club de la mitjanit' (Catalunya Ràdio)

Pere Escobar ha entrevistat aquest diumenge Josep Maria Bartomeu a 'El club de la mitjanit' (Catalunya Ràdio). "El resultat del referèndum és bo i jornades així fan que estiguem orgullosos del nostre club", ha dit el president del Barça. "Som una bona junta directiva; hi ha gent molt valenta i molt capaç", ha opinat. "El soci ha entès el projecte i volia que s'aprovés. Ara se'ns gira feina i l'hem de fer de manera molt transparent", ha recordat.

"Andoni Zubizarreta és un home de club i està fent una tasca molt bona. El dimecres, quan va arribar la sanció de la FIFA, vam tenir una reunió de quatre hores. És cert que Zubizarreta va dir que, si sortint del club solucionava alguna cosa, estava disposat a fer-ho, però no ho vam contemplar. Zubizarreta no té cap responsabilitat en el tema de la FIFA", ha reconegut.

"Després de Setmana Santa ens reunirem amb Blatter, però hi ha coses molt estranyes. Pensem que la sanció és excessiva", ha opinat el president culer. "L'autocrítica és i hi serà, però no és el moment de fer-la pública", ha reconegut.

"La sanció de la FIFA canvia el nostre model", ha explicat Josep Maria Bartomeu. "Estem d'acord en l'esperit de la norma perquè hi ha coses que és fan malament, però no estem d'acord en l'aplicació que es fa. La norma no la canviarem", ha completat.

"No he parlat d'una mà negra. El que he dit ens que els casos que ens arriben últimament ens sobten molt. No sembla casual i tenim informació que estem comprovant per assegurar la seva veracitat", ha aclarit. "La sanció de la FIFA ha arribat per una denúncia anònima", ha avançat.

"Aquest dilluns tenim junta directiva de la Federació Espanyola i junta directiva del nostre club", ha dit.

"Som un club català i catalanista, però tenim socis de tots els pensaments. Respectem la diversitat dels socis", ha confessat.

"Alen Halilovic està fitxat i Andoni Zubizarreta té la llibertat per fitxar aquest estiu. La planificació no canvia", ha assegurat. "Confiem en què la FIFA ens entengui i modifiqui la nostra sanció", ha afegit.

"El tema de Neymar és un tema fiscal i esperem que, quan abans millor, es resolgui", ha aclarit. "L'Audiència Nacional té tota la documentació i estem esperant la seva resposta", ha dit.

Segons Josep Maria Bartomeu, "estem treballant en la renovació de Leo Messi. Ell vol seguir i nosaltres volem que segueixi, així que ens trobarem. No ens hem posat terminis".

"Gerardo Martino diu que vol complir el seu contracte. Està content al Barça, un club en què tothom hi opina. Ho està fent bé i estem satisfets de com ho està fent", ha analitzat.

Respecte a Víctor Valdés, el president ha recordat que "el porter està centrat en el seu procés de recuperació. Sap que té el club per al que calgui. Ja ens dirà què vol fer. Víctor Valdés és un dels nostres i ho ha fet molt bé a aquest equip". "Pinto ho està fent bé. Quan s'hi posa, sempre dóna el màxim. Si renova o no és decisió dels tècnics i es decidirà a finals de temporada", ha afegit.

"Ser president és molt intens. El club ha madurat en els últims anys i els socis poden estar tranquils perquè les coses es fan bé i amb criteri", ha confessat el president durant una entrevista en què Jordi Borda, col·laborador de l'ARA, i Xavi Campos també hi han participat fent preguntes.

"Sandro Rosell i jo som molt semblants", ha dit Josep Maria Bartomeu, que no ha volgut parlar de les amenaces que va rebre l'expresident.

"Evarist Murtra va enviar un e-mail per lligar el nom de l'estadi a Unicef i a l'empresa que posarà el cognom comercial, però encara no ho hem estudiat", ha avançat.

"Estem estudiant com solucionar el tema de l'accés dels nens a l'estadi. És una proposta de Jordi Cardoner que encara no podem avançar i que aquest dilluns tractarem a la junta", ha dit.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF