Esports 28/10/2018

L'Eivissa recupera el ritme a Talavera amb una victòria (0-2)

Cirio marca el nou rumb de l'Eivissa amb dos gols que han permès guanyar el segon partit consecutiu

Els jugadors de l'Eivissa celebren la victòria

PalmaFa un parell de setmanes que l'Eivissa semblava un equip sense recursos en l'atac, fins que Cirio ha tornat a demostrar la bona relació que té amb el gol. L'equip pitiús ha fet una passa endavant i s'ha vestit d'equip competitiu. Els blaus, que avui vestien de vermell, han demostrat una gran eficàcia davant el Talavera, que fins ara duia un curs immaculat en el seu terreny de joc.

El partit va començar bastant igualat per part dels dos equips, encara que Iker va veure la primera targeta en el segon minut de partit. L'Eivissa va superar els locals en el minut 24 i anotà el primer gol després d'un xut de Serra, que va ser refusat per Gianni i el rebot arribà a Cirio, que va enviar la pilota al fons de la xarxa (0-1).

Després del descans, el mateix Cirio va rematar la feina. Chavero va controlar la pilota al mig del camp pel costat dret, després va enviar una pilota en profunditat al davanter dels pitiüsos, que va saber aprofitar per batre el porter (0-2).

L'Eivissa que entrena l'exporter Andrés Palop sembla recuperar el ritme de la competició i se situa en una zona còmoda de la classificació.