Esports 30/09/2018

L'Eivissa guanya el Recreativo de Huelva (1-0) i suma el primer triomf a Can Misses

Andrés Palop s'estrena amb una victòria a la banqueta eivissenca

Els jugadors de l'Eivissa celebren el gol anotat per Javi Serra.

PalmaSegona victòria de la temporada per a l'Eivissa i primer triomf com a local. Els eivissencs s'han imposat per un gol a zero a un històric del futbol espanyol com és el Recreativo de Huelva. Andrés Palop, que debutava com a entrenador de l'Eivissa, s'ha estrenat amb una victòria davant la seva afició.

Un gol de Javi Serra a la segona meitat ha fet justícia al marcador i al clar domini dels eivissencs. Des de l'inici, l'Eivissa ha cercat ser el protagonista del partit en una primera part marcada per la igualtat i on els d'Andrés Palop han generat nombroses ocasions de gol.

Però no ha estat fins al minut 73 de la represa quan ha arribat el primer. Serra, amb un gran xut des de fora de l'àrea, anotava l'única diana de l'enfrontament. D'aquí fins al final, l'Eivissa ha sabut mantenir la seva renda i ha aconseguit la primera victòria en Can Misses.

Així doncs, immillorable estrena d'Andrés Palop com a tècnic de l'equip. La pròxima jornada el conjunt eivissenc tornarà a jugar a casa. El rival serà El Ejido i el partit es disputarà diumenge a les 12 h.