ESPANYOL
Esports 02/06/2013

José María Calzón, delegat de l'Espanyol: "No fa falta que arbitreu"

Mateu Lahoz reflecteix en l'acta un comentari del representant blanc-i-blau en què fa broma d'un possible pacte del resultat contra el Celta

Ara
1 min
Verdú intenta controlar la pilota a Vigo, on el Celta es va assegurar la seva permanència a Primera.

BarcelonaL'àrbitre del partit entre el Celta i l'Espanyol, Mateu Lahoz, va reflectir en l'acta que el delegat dels blanc-i-blaus, José María Calzón, va fer un comentari irònic en referència a un acord entre tots dos conjunts per pactar el resultat del xoc. El Celta necessitava la victòria per seguir sent equip de Primera, un resultat que requeria de la derrota del Deportivo contra la Reial Societat. Totes dues combinacions van succeir-se i el Celta es va salvar.

Mateu Lahoz però, va escriure el que va presenciar el mateix matí del partit entre gallecs i catalans. "A les 11:58 hores, a la zona d'aparcament de l'Estadi de Balaídos, previ a la reunió protocol·lària prepartit, el delegat de l'Espanyol, José María Calzón, es va dirigir als membres de l'equip arbitral en un to jocós en els següents termes: "estàvem arreglant-ho tot, no fa falta ni que arbitreu" en presència de tots els participants de la reunió".

stats