ESPANYOL
Esports 18/08/2013

Aguirre: "Només Rayo i Elx han invertit menys que l'Espanyol"

El tècnic mexicà reitera que compta amb Wakaso i que no vol que el migcampista marxi del conjunt blanc-i-blau

Efe
2 min

Sant Adrià de BesòsL'entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre, ha recordat, en la vigília del debut davant del Celta, que "només Rayo i Elx han invertit menys" diners que el conjunt blanc-i-blau en fitxatges. "Com anem a competir amb equips com el Sevilla, que s'han gastat 30 'quilos', i nosaltres 250.000 euros?", s'ha preguntat Aguirre tot i que després ha matisat que no volia que les seves paraules sonessin a retret. "No és una queixa. Estic feliç i l'equip competirà bé, amb fam i molta il·lusió, que no li càpiga cap dubte a ningú", ha remarcat.

La primera prova la tindrà dilluns a Balaídos contra el Celta de Luis Enrique. "No he parlat mai amb ell però conec bé la seva trajectòria com a jugador i entrenador. Sé que és un tipus valent i guanyador, pel que el Celta serà valent i sortirà a per totes, pressionant i ficant-nos en el nostre camp per fer-nos patir. Serà un partit complicat, no oblidem que l'any passat vam perdre i és l'últim precedent que tenim amb ells ", ha explicat el tècnic mexicà.

A Vigo no hi serà el migcampista Wakaso, que arrossega una sanció de la temporada passada i que a més ha reiterat el seu desig de marxar del club. No obstant, Aguirre ha insistit, una vegada més, que Wakaso no té el cartell de transferible."No vull que se'n vagi i no està en venda. I així ho he dit als tres, al jugador, al president (Joan) Collet i a (Óscar) Perarnau (director esportiu). Jo no li vaig prometre res a ell d'un augment, com s'ha dit, només ho vaig suggerir al club", ha sentenciat.

Tampochi serà a Balaídos el migcampista Cristian Gómez, que ultima el seu traspàs al Reial Madrid Castella, malgrat que l'entrenador compta amb ell. "Em va demanar no viatjar, ja que no està ficat en els entrenaments i té el cap en un altre lloc. Ell ja sap la meva postura. Vull que es quedi", ha sentenciat el 'Basc', qui no entén "la insistència del jugador de voler anar-se'n a un Segona "abans de jugar a Primera amb l'Espanyol.

Preguntat per la urgència o no que arribi un davanter per completar la plantilla, Javier Aguirre ha assegurat estar "tranquil" i conforme amb l'equip que té, que "segueix la base de l'any passat", encara que ha recordat que el mercat es tanca el 31 d'agost i que encara hi ha temps per concretar algun reforç més.

stats