Esports 30/11/2019

Dura i immerescuda derrota del Mallorca davant el Betis (1-2)

Els de Vicente Moreno no aprofiten les nombroses ocasions de gol i perden per tercer pic aquest curs a Son Moix

Toni Crespí
Joaquín celebra el primer gol del partit

PalmaEl Mallorca ha encaixat aquest dissabte la tercera derrota de la temporada a Son Moix. Els homes de Vicente Moreno han perdut de manera dura i immerescuda contra el Betis per 1 a 2. Tot i gaudir de nombroses ocasions de gol, sobretot a la segona part, els vermells han desaprofitat una bona oportunitat per sumar els tres punts.

El partit ha començat de la pitjor manera possible per als mallorquinistes. Al minut 7, Joaquín ha avançat en el marcador l'equip andalús, després d'aprofitar un llançament des del punt de penal. El gol ha donat tranquil·litat al Betis, que ha dominat amb claredat els primers 45 minuts del xoc. Fruit d'aquest control del joc, Fekir ha fet el 0 a 2. El jugador francès ha culminat una gran jugada personal i amb un gran xut des de la frontal ha superat Manolo Reina.

Però aquest Mallorca mai es dona per vençut. A la segona meitat, els de Vicente Moreno han capgirat la situació i han estat els autèntics dominadors de la pilota. Lago Junior, que havia entrat al camp en el descans en substitució de Baba, ha escurçat distàncies des dels 11 metres i ha fet justícia al bon començament del Mallorca en aquesta segona part.

El Mallorca sumava efectius en atac i disposava de les millors ocasions de gol, però Joel s'ha convertit en el gran protagonista i ha salvat l'equip andalús de l'empat amb diverses aturades de molt de mèrit. Els vermells ho han intentat fins al darrer instant, però finalment el Betis s'ha enduit els tres punts cap a Sevilla.

A pesar de la derrota, el Mallorca continuarà una setmana més fora de les posicions de descens, a un punt de distància del Celta. La pròxima jornada, els de Vicente Moreno visitaran el Camp Nou per enfrontar-se al Barça.