Esports 01/03/2020

Dura derrota d'un Atlètic Balears desconnectat

Tres minuts fatídics han sentenciat el conjunt blanc-i-blau, que ha perdut per 2-0 contra l'Sporting de Gijón

PalmaTres minuts fatídics han sentenciat l'Atlètic Balears en la seva visita a Gijón. El conjunt de Mànix Mandiola ha perdut per dos gols a zero contra el filial de l'Sporting en un partit en què els blanc-i-blaus no han aconseguit rompre l'entramat defensiu del conjunt asturià.

L'Atlètic Balears, que es manté en la primera posició del grup I de la Segona Divisió B tot i la derrota, ha perdut una gran ocasió per consolidar-se com a líder en un partit en què l'Sporting de Gijón B ha estat molt superior i ha sabut explotar les debilitats del conjunt balear. Dos gols en els minuts 15 i 18 han deixat l'Atlètic Balears tan tocat, que ha estat incapaç de reaccionar.

Malgrat els canvis i els intents del conjunt blanc-i-blau, els mallorquins no han aconseguit crear grans ocasions de perill per retallar distàncies en el marcador i lluitar, com a mínim, per la igualació. En un partit molt travat, amb un gran nombre de faltes i targetes i poques ocasions, l'Atlètic Balears no s'ha sabut imposar al filial blanc-i-vermell, que ha sorprès els de Mendiola.