LLIGA
Esports 18/01/2013

Duel directe per fugir del descens

M. Molina
2 min
Després de sortir de la zona de descens, l'Espanyol s'enfronta a un rival directe per evitar la zona perillosa de la taula.

Espanyol i Mallorca enceten aquest vespre la segona volta de la Lliga en un duel directe entre dos equips de la zona baixa de la classificació i que lluiten aferrissadament per deixar aquesta posició conflictiva (21 h, GolT i C+ Lliga). Els blanc-i-blaus perquè la setmana passada van aconseguir marxar del descens i els mallorquins perquè precisament hi van caure en la jornada anterior.

Serà la primera oportunitat de veure en acció l'extrem búlgar Martin Petrov, que aquesta setmana va comprometre's amb l'Espanyol fins a final de temporada. El nou fitxatge ja va entrar a la llista de convocats de Javier Aguirre, conjuntament amb el central Héctor Moreno -baixa en l'últim partit per sanció-, l'extrem Rui Fonte, el migcampista Sergio Tejera i el lateral Felipe Mattioni. Mentre que Víctor Sánchez i Cristian Stuani en van caure per decisió tècnica.

L'entrenador de l'Espanyol és conscient que l'equip arriba amb la moral pels núvols després d'aconseguir sortir del descens, però va afanyar-se a donar un toc d'atenció als seus jugadors. "Estem només un punt per sobre, no podem abaixar la guàrdia. Ens toca patir i a mi exigir cada dia als jugadors perquè, malgrat que puguin tenir cert descans anímic per això, encara falta molta temporada".

De la seva banda, els mallorquinistes arriben a Cornellà-El Prat conscients que la seva dinàmica no és tan positiva, i que no poden fallar contra un rival directe. Per això, el tècnic Joaquín Caparrós s'ha encarregat durant la setmana de motivar els seus homes per sumar, com a mínim un punt, aquesta nit.

Pedro Bigas, per acumulació de targetes, i Javier Arizmendi, que va tenir molèsties en l'entrenament d'ahir, són baixa al Mallorca, mentre que el migcampista Javi Márquez -que a l'estiu va deixar l'Espanyol per anar al conjunt balear- va entrar a la convocatòria un cop superades les molèsties físiques.

stats