PRIMERA DIVISIÓ
Esports 06/11/2011

Dos equips per reivindicar-se a Cornellà-El Prat

Martí Molina
1 min

BarcelonaMés enllà dels tres punts en joc, el partit d'aquesta tarda entre l'Espanyol i el Vila-real enfrontarà dos equips que volen reivindicar-se. Els blanc-i-blaus després de perdre a Màlaga amb un penal inexistent. I els groguets perquè encara no han guanyat cap partit a domicili i aquesta setmana van caure eliminats a la Champions de manera matemàtica.

Al conjunt periquito la principal novetat en la convocatòria és el retorn del davanter del filial Thievy Bifouma, que no havia entrat en els plans de Pochettino en els dos últims enfrontaments -i no havia jugat en els dos anteriors-. El tècnic, a més, recupera el lateral dret Javi López, que va complir sanció en l'última jornada de Lliga, mentre que el migcampista Javi Márquez és baixa per unes molèsties al turmell.

Pel que fa al Vila-real el tècnic, Juan Carlos Garrido, continuarà tenint molts problemes per fer l'onze titular. La plaga de lesions a l'equip de la Plana afecta fins a sis futbolistes, entre els quals hi ha homes tan importants com Rossi, Nilmar o Senna. A més, Carlos Marchena va caure ahir de la llista per culpa d'un procés gripal.

L'Espanyol, a més, vol aprofitar per trencar la ratxa negativa contra el Vila-real, i és que en les últimes nou visites dels groguets tan sols han aconseguit una victòria.

stats