FUTBOL
Esports 04/06/2013

Djukic signarà en breu com a tècnic del València: "Estic encantat de tornar a casa, al meu club"

El tècnic serbi ja és a la capital del Túria, on en les properes hores signarà el contracte com a nou entrenador xe per a les properes dues temporades

Efe / Ara
1 min

ValènciaEl tècnic serbi Miroslav Djukic ja és a València, on en les properes hores signarà el contracte com a nou entrenador del València per a les properes dues temporades. El tècnic s'ha mostrat satisfet amb la plantilla amb què compta el club xe i creu que podrà fer "grans coses".

"Arribar a ser l'entrenador d'un equip gran com el València és complir un somni, però també una gran responsabilitat. Estic preparat i tranquil perquè tenim plantilla per fer grans coses", ha afirmat.

"La plantilla és molt bona. Estic molt content amb l'equip que tinc. Tenim un equip competitiu i preparat per complir els objectius del club", ha recalcat.

Djukic, que va militar sis temporades com a valencianista i va fixar la seva residència a València després de retirar-se, ha assegurat: "Estic encantat de tornar a casa, al meu club, i espero complir totes les expectatives que el club té dipositades en mi i complir amb els objectius, que és el més important. Soc molt feliç".

stats