En breu
Esports 28/02/2012

La Cope reconeix que l'acusació al Barça per dopatge era falsa

2 min
La Cope reconeix que l'acusació al Barça per dopatge era falsa

"Font no contrastada"

La cadena Cope va emetre ahir un comunicat a la seva web per reconèixer que l'acusació de dopatge que va fer sobre els jugadors del Barça era falsa. "Tant aquest mitjà com el periodista responsable volen fer públic que la informació ha resultat no ser certa i provenia d'una font no contrastada, per la qual cosa es reconeix que existeix una intromissió il·legítima al dret a l'honor del Barça", començava el text.

L'emissora pagarà 200.000 euros

El comunicat de l'emissora de la Conferència Episcopal deixa clar que tant la Cope com el periodista Juan Antonio Alcalá accepten les pretensions econòmiques del Barça i en les pròximes 48 hores pagaran els 200.000 euros en què el jutjat de primera instància número 34 de Barcelona va valorar els danys i perjudicis causats.

El club demanava 6.190.090 euros

El Barça va presentar al jutjat civil de Barcelona la demanda per intromissió il·legítima en el dret a l'honor l'abril de l'any passat. El club blaugrana demanava una indemnització de 6.190.090 euros. Els dirigents del Barça van considerar que les informacions van malmetre la imatge, el prestigi i la reputació del club.

Cridats per la selecció

Disset jugadors del Barça han estat cridats per les seves respectives seleccions per disputar els primers partits amistosos del 2012. En la primera sessió de la selecció espanyola, Xavi Hernández va quedar-se al gimnàs i es va entrenar al marge dels seus companys. La selecció olímpica juga avui (20.30 h) contra Egipte amb Isaac Cuenca, Cristian Tello i Martín Montoya, mentre que el Brasil s'enfronta a Bòsnia i Hercegovina (19 h) amb Dani Alves i Adriano.

Divendres, la decisió final per a la Copa

Aquest divendres a les 11.30 el Barça, l'Athletic i la Federació Espanyola es reuniran per decidir la seu, el dia i l'hora del partit de la final de la Copa del Rei. Tres són les possibles opcions: el Vicente Calderón (Madrid), Mestalla (València) i la Cartuja (Sevilla).

stats