Misc 15/11/2017

Dinamarca, última selecció europea classificada per jugar el Mundial

Austràlia s'ha desfet dels hondurenys i també serà a Rússia

Dinamarca, al Mundial

BarcelonaDinamarca jugarà un Mundial per cinquena vegada a la seva història. L'equip escandinau ha golejat Irlanda per 1-5 a l'Aviva Stadium, i l'ha deixat fora del Mundial. L'últim Mundial dels danesos va ser el 2010, quan van caure a la fase de grups. Els irlandesos no juguen un Mundial des del 2002.

Després del 0-0 del partit d'anada, Irlanda ha aprofitat una errada defensiva danesa per fer un gol de cap de Duffy que els situava a les portes de Moscou. Christensen, però, ha empatat als 29 minuts després d'una gran jugada de Pione Sisto, l'extrem del Celta. I poc després Eriksen, el gran protagonista del partit, ha fet un segon gol que deixava els irlandesos molt tocats. Irlanda necessitava fer tres gols, però Dinamarca no l'ha deixat reaccionar, amb dos gols més d'un Eriksen en estat de gràcia. Bendtner, de penal, ha fet l'últim gol dels danesos (1-5).

Europa doncs, ja saps totes les seves seleccions que aniran al Mundial: Rússia, com a amfitriona, estarà acompanyada de Bèlgica, Espanya, la debutant Islàndia, Portugal, França, Alemanya, Sèrbia, Polònia, Anglaterra, Suècia, Croàcia, Suïssa i Dinamarca.

Austràlia, classificada

Els altres equips classificats per al Mundial són Mèxic, Costa Rica, Panamà, Colòmbia, l'Argentina, el Brasil, Uruguai, l'Iran, Corea del Sud, el Japó, Aràbia Saudita, Tunísia, Nigèria, el Marroc, Senegal i Egipte. Austràlia s'ha classificat després de derrotar Hondures per 3-1, en un dels dos duels entre seleccions de diferents continents per decidir les dues darreres seleccions classificades. A l'anada s'havia empatat 0-0, però Austràlia ha decidit amb tres gols de Jedinak a la segona part i jugarà el seu cinquè Mundial, quart consecutiu.

La darrera plaça serà per al guanyador del Perú-Nova Zelanda. A l'anada es va empatar sense gols.