Esports 16/06/2013

Dilluns es començarà a decidir el futur de l'Estadi Balear

La instal·lació de la via de cintura va ser clausurada divendres per ordre de l'Ajuntament davant el perill de col·lapse

M.r.
1 min

Palma.La reunió que dilluns mantindran l'Atlètic Balears, la comunitat de copropietaris, la Procampo i l'Ajuntament de Palma, representat pel regidor d'Esports, Fernando Gilet, serà la primera passa per decidir el futur de l'Estadi Balear. La instal·lació de la via de cintura va ser clausurada divendres per ordre de l'Ajuntament davant el perill de col·lapse de la seva estructura. Els informes tècnics realitzats pel departament d'Urbanisme de Cort aconsellaren la clausura de l'estadi arran del risc que suposava.

El club té tres mesos per completar un estudi d'estabilitat a partir del qual s'haurà d'analitzar tot l'estadi i veure com es poden solucionar les parts afectades.

Un dels grans problemes radica a saber quin dels tres actors implicats haurà de portar a terme les obres necessàries per poder tornar a reobrir el camp, en cas que sigui viable. Els estatuts de la Procampo, dels anys seixanta, consideren que seria la comunitat de copropietaris la que hauria de respondre de les actuacions, però el contracte de cessió que se signà amb l'Institut Municipal de l'Esport estableix la responsabilitat de l'Ajuntament de garantir la seguretat de la instal·lació.

stats