Publicitat
Publicitat

Denuncien l'aparició d'una esvàstica penjada a l'entrada de la carpa dels seguidors del Reial Madrid

El col·lectiu 'Antifeixites del País Valencià' ha publicat en el seu perfil de Twitter una foto d'un noi intentant cremar la Senyera amb l'esvàstica de fons

Una bandera esvàstica presidia fa escassos minuts l'accés a la carpa on a hores d'ara es concentren milers d'aficionats del Reial Madrid que esperen l'inici de la final de la Copa del Rei. Segons ha denunciat el col·lectiu 'Antifeixistes del País Valencià' en el seu compte de Twitter, algú hauria penjat la bandera amb la simbologia nazi a la 'fan zone' que el club madridista ha instal·lat al llit del riu Túria, a València.

La foto, segons el compte de Twitter d''Antifeixistes del País Valencià', hauria estat presa a les 18.15 hores aproximadament. Molts usuaris ja s'han fet ressò d'aquesta foto i d'altres han notificat al compte oficial del Reial Madrid en aquesta xarxa social l'aparició d'aquesta bandera perquè ordenin la seva retirada.

El mateix perfil de Twitter ha publicat posteriorment una altra foto on es veu un noi a les portes de la 'fan zone' del Madrid –on també es veu l'esvàstica– tractant de cremar una Senyera.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF