El Divina Seguros Juventut no allarga el seu idil·li amb el triomf (92-87)

La Penya ha perdut a la pista del Delteco GBC

i
àlex Gozalbo
Patrick Richard

BadalonaEl Divina Seguros Joventut ha allargat el seu moment dolç de joc, però ha perdut a la pista del Delteco GBC. Nico Laprovittola ha tornat a ser el millor de la Penya en un dia en què Carles Duran ha recuperat Sergi Vidal, que portava uns quants partits sense minuts.

La posada en escena de la Penya ha estat molt bona i li ha permès controlar el partit des dels primers minuts (7-16). L'encert en els triples ha sigut clau en una arrencada en què els dos equips han relaxat una mica les seves defenses. El conjunt verd-i-negre, que ha llegit bé la defensa zonal del rival basc, ha arribat al descans amb una renda de cinc punts (41-46).

Porfirio Fisac, entrenador del Delteco GBC, ha estat expulsat a 12 minuts del final, quan el seu equip perdia per set punts de diferència (57-64). El seu conjunt ha reaccionat amb un parcial de 12-1 que ha capgirat el marcador (69-65).

La Penya ha arribat als últims dos minuts amb un desavantatge de 9 punts (86-77) que, tot i els seus esforços, ja no ha pogut recuperar.

Asier de la Iglesia

El Delteco GBC, que ha tingut la baixa de Henk Norel, ha fet debutar com a titular Asier de la Iglesia, un jugador amb esclerosi múltiple. Els dos equips han aprofitat la iniciativa per posar l'accent en la necessitat d'aconseguir més recursos econòmics per investigar millor aquesta malaltia.

La Penya tancarà la temporada aquest dijous, quan rebrà l'Unicaja. El club verd-i-negre vol aprofitar el partit per homenatjar una plantilla que ha aconseguit una permanència que té regust de títol.