FUTBOL
Esports 20/06/2013

El Barça renova l'estructura tècnica del futbol formatiu per a la propera temporada

Només hi ha dues baixes, les d'Álex Gómez, tècnic de l'Aleví C, i Jordi Puig, segon a l'Aleví B

Ara
2 min

BarcelonaEl Barça ha renovat aquest dijous bona part dels entrenadors del futbol formatiu per una temporada. L'estructura tècnica inclou els tècnics dels 14 equips de les categories inferiors, des del Juvenil B fins al Prebenjamí.

Gairebé tots els entrenadors continuaran una temporada més, però alguns canvien d'equips. Les úniques baixes són les d’Álex Gómez, tècnic de l’Aleví C, i Jordi Puig, segon a l’Aleví B. Com a segons entrenadors s'incorporen Josep Olivé, a l’Aleví C, Miguel Ángel Calderón, a l’Aleví D, i Sandor Kocsis, tercera i última incorporació del club dins el cos tècnic dels equips formatius, al Prebenjamí.

Una de les novetats és que el Juvenil B el formaran l’entrenador García Pimienta, l’ajudant, Ramon Ros, i el preparador físic, Andrés Martín. Xavier Franquesa, fins ara segon del Cadet B, passa a ser ajudant de Quique Álvarez al Cadet A per substituir Ros. Fran Artiga continuarà dirigint el Cadet B, que tindrà com a segon Carles López, procedent de l’Infantil A. En el seu lloc s’incorpora Òscar Jorquera, que estava a l’Aleví D, com a tècnic del conjunt que seguirà dirigit per Denis Silva.

On hi ha més canvi d’equips és en el Benjamí. Jordi Pérez i David Sánchez Aradilla, fins ara al C, es fan càrrec del B. I aquest equip passarà a estar dirigit per Óscar Hernàndez i Juan Antonio Gil, que aquesta temporada entrenaven el Benjamí D. Per la seva banda, Albert Puig, que era segon del Benjamí B, es farà càrrec del D, amb l’ajuda d’Álex Urrestarazu, que era al Prebenjamí.

Cristian Catena, que era fins ara tècnic del Benjamí B, canvia d’equip i a partir de la temporada que ve dirigirà l’Aleví C substituint Álex Gómez, que deixa el club.

stats