FUTBOL - ESPANYOL
Esports 09/11/2012

Defensa d'un nom i 18 anys de gestió

L'expresident i màxim accionista de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, desmenteix que hagi fet negoci amb cap fitxatge blanc-i-blau i fa campanya electoral indirecta contra Oliveró i a favor de Collet.

Natalia Arroyo
2 min
El màxim accionista i expresident de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, durant la roda de premsa d'ahir.

SANT ADRIÀ DE BESÒS.Daniel Sánchez Llibre va assegurar ahir que la seva intenció no és interferir en la campanya electoral, però la seva aparició pública ahir a Sant Adrià de Besòs "per netejar el seu nom i defensar els seus 18 anys a l'Espanyol" va sacsejar l'entorn periquito a deu dies de resoldre el relleu a la presidència blanc-i-blava. A títol personal, l'expresident i màxim accionista de l'entitat va convocar els mitjans de comunicació a la Ciutat Esportiva per desmentir que hagi guanyat diners amb cap fitxatge, com s'està dient des de la candidatura de Sergio Oliveró i l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes. Sánchez Llibre va donar detalls econòmics dels traspassos de jugadors com Zabaleta, Osvaldo, Nico Pareja, Pandiani i Héctor Moreno (operacions en què assegura que també van invertir 100.000 euros el mateix Oliveró i Néstor Oller, company de candidatura); va reclamar que en campanya es parli més de projectes de futur i menys de la seva persona; va agrair la fidelitat dels seus consellers més pròxims, Ramon Condal o Francesc Ciprés, presents a la roda de premsa, i va deixar clar que el seu suport accionarial el 19 de novembre el rebrà Joan Collet.

"Aquesta campanya està anant contra el Dani -va lamentar l'exmandatari, indignat-. Que es jugui amb el que es vulgui, però mai amb els cognoms de la gent. No permetré que es tirin per terra tots els anys de feina que he fet acusant-me de coses que són mentida. L'Espanyol no m'ha pagat mai un viatge o un sopar. Tot el que s'ha guanyat amb cada negociació, s'ha tornat a invertir en l'Espanyol". Per què explica la polèmica de les plusvàlues justament ara?, li van preguntar. "Sempre he sigut dels que pensen que les coses s'han de fer i callar. Però ara s'està destrossant la meva gestió de 18 anys i surto a netejar el meu nom", va sentenciar.

Directament, Sánchez Llibre va esquivar les preguntes electorals, però no va amagar que la seva implicació en el futur serà més intensa si guanya Collet, que creu que "surt perjudicat de tota aquesta guerra". Des de l'entorn d'Oliveró i l'Apmae, que avui a les 17.00 hores ampliaran detalls del seu projecte en un acte a Barcelona, l'aparició de Sánchez Llibre (de qui insisteixen que menteix) és un intent ridícul de condicionar les eleccions.

stats