Esports 01/11/2012

David Villa té més bona mitjana golejadora que Lionel Messi

Toni Padilla
1 min
L'asturià David Villa celebrant el seu gol a l'estadi de Mendizorrotza contra l'Alabès.

BARCELONANomés Radamel Falcao marca més gols per minut jugat que David Villa ara mateix a la lliga espanyola. El davanter asturià recupera de mica en mica les millors sensacions, les que tenia abans de la greu lesió que va patir el desembre del 2011 a Yokohama, i ara mateix té una mitjana golejadora més bona que el mateix Lionel Messi.

Amb l'últim partit de Copa del Rei, al camp de l'Alabès, Villa ha jugat 382 minuts de competició oficial aquesta temporada, uns minuts que ha aprofitat per marcar sis gols. És a dir, el Guaje marca un gol cada 64 minuts, i supera així l'efectivitat de Lionel Messi, que ha marcat 22 gols en 1.651 minuts oficials aquesta temporada. A la lliga espanyola només el colombià de l'Atlètic de Madrid Falcao ho supera, amb 17 gols en 987 minuts (un col cada 58 minuts jugats).

David Villa només ha jugat dos partits com a titular aquesta temporada, però de mica en mica es troba millor, amb més ritme, ja que l'encert golejador no l'ha perdut mai. Tito Vilanova encara vol cuidar l'estat físic del seu davanter, ja que va estar nou mesos sense jugar, i el va substituir a Mendizorrotza entrada la segona part. Però Villa ha demostrat el seu encert, ja que ha obert el camí cap a la victòria en els dos últims partits, contra el Rayo i l'Alabès. "Cada dia estic millor, m'agrada poder ajudar l'equip", va dir el davanter en terres basques dimarts.

stats