Espanyol
Esports 16/08/2013

David López: "Les expectatives que tenia s'han superat amb nota"

El migcampista assegura que l'equip arriba amb moltes ganes "per aconseguir els tres punts" contra el Celta

Ara
1 min
David López en roda de premsa

BarcelonaEl migcampista de l'Espanyol David López s'ha mostrat aquest divendres en roda de premsa optimista i "amb moltes ganes i il·lusió perquè arribi dilluns per debutar" en Lliga davant el Celta. Sobre el rival, considera que és un "equip que comença de nou perquè arriba Luis Enrique i tindrà una forma diferent de jugar, serà un rival complicat", però adverteix que l'equip arriba "amb totes les ganes del món per aconseguir els tres punts".

"Veig l'equip molt competitiu, amb moltes ganes, a cada jugada ho deixa tot i això donarà resultats durant la temporada", ha declarat. "Són coses una mica de pissarra: al Celta li agrada molt tenir la pilota, un estil semblant al del Barça, i nosaltres jugarem posicionats i esperant que ells fallin per aconseguir la pilota, però no és fàcil i ho farem al millor possible", ha afegit.

David Lopez, que ha arribat aquesta temporada procedent de l'Osca, ha dit que quan va signar pel club blanc-i-blau es va crear unes expectatives, però després de la pretemporada s'han superat. "No m'esperava jugar tants minuts a pretemporada, marcar a Tottenham, i estic molt agraït per la confiança del tècnic i els companys, que m'estan ajudant en tot el possible", ha conclòs.

stats