Tenis
Esports 29/06/2013

David Ferrer supera l'ucraïnès Dolgopolov i jugarà els vuitens de final de Wimbledon

El tenista de Xàbia s'enfrontarà ara amb el croat Ivan Dodig, 49è del món

Efe
1 min
David Ferrer celebra un punt contra Alexandr Dolgopolov a la tercera ronda de Wimbledon

BarcelonaDavid Ferrer s'ha assegurat aquest dissabte la seva presència als vuitens de final de Wimbledon, en desfer-se de l'ucraïnès Alexandr Dolgopolov per 6-7(6), 7-6(2), 2-6, 6-1 i 6-2, en tres hores i 12 minuts.

El tenista de Xàbia, que fa quatre anys consecutius que arriba, com a mínim, a la quarta ronda de l'All England Club, s'enfrontarà al croat Ivan Dodig, 49è del món, per mirar d'igualar el seu millor resultat a Londres. El va aconseguir l'any passat, quan va fregar les semifinals contra Andy Murray.

Ferrer ha obert el partit amb bon peu i s'ha posat per davant en els primers jocs, però Dolgopolov ha trobat aviat la seva millor versió i ha començat a torturar l'alacantí amb un potent primer servei i joc a la xarxa. Així, l'ucraïnès s'ha apuntat el primer set. Al segon set, Ferrer s'ha endut el desempat per igualar el partit a un set.

Semblava que l'alacantí aniria directe al triomf però ha topat amb Dolgopolov, que no li ha donat opció al tercer set. La resposta de Ferrer ha sigut immediata, escombrant de la pista l'ucraïnès en el quart i cinquè set.

stats