Tenis
Esports 25/06/2013

David Ferrer supera l'argentí Alund i es classifica per la segona ronda de Wimbledon

El xabià s'ha imposat en quatre sets (6-1, 4-6, 7-5 i 6-2) en un partit que ha durat dues hores i nou minuts

BarcelonaDavid Ferrer ha fet bons els pronòstics i s'ha classificat per la segona ronda de Wimbledon després de derrotar l'argentí Martin Alund en quatre sets (6-1, 4-6, 7-5 i 6-2). El partit només li ha presentat dificultats al xabià en el segon i tercer sets, tot i que s'ha acabat adjudicant la victòria en dues hores i nou minuts.

Ferrer ha tingut un inici plàcid, trencant el servei del seu rival i guanyant el primer set amb comoditat (6-1). Al segon, en canvi, Alund ha sabut recuperar-se i dificultat el joc del xabià en les diferents facetes. Tot plegat per adjudicar-se la segona mànega (6-4) i arribar al tram final de la tercera en empat a cinc. Tanmateix, en aquest moment Ferrer ha pogut trencar el servei del seu oponent, guanyar el set (7-5) i avançar amb pas ferm cap a la victòria davant un rival que ha abaixat definitivament els braços (6-2).

El rival de David Ferrer –quart cap de sèrie– en segona ronda sortirà del partit entre el castellonenc Roberto Bautista Agut i el rus Teymuraz Gabashvili.