En breu
Esports 12/05/2012

Dani Clos debuta a la F-1 i Button marca el ritme en els lliures

Nuria García
1 min
Dani Clos debuta  a la F-1 i Button marca el ritme en els lliures

El pilot barceloní Dani Clos, provador de l'escuderia HRT, va debutar ahir a la Fórmula 1 participant en la primera sessió d'entrenaments lliures del GP d'Espanya que es disputa al Circuit de Catalunya. El català va substituir l'indi Narain Karthikeyan i, tot i que cap al final de la sessió va tenir alguns problemes, va acabar satisfet del seu primer dia a bord d'un F-1. "Com a primera experiència, molt bé. Ha estat increïble debutar a casa. Durant la sessió hem provat diverses coses, així que l'objectiu no era fer un temps, sinó provar coses per a l'equip", va dir Clos.

Qui va marcar el millor temps de la sessió va ser Jenson Button (McLaren). El britànic, amb un temps d' 1:23.399, que va aconseguir en la segona sessió d'entrenaments lliures, va superar els alemanys Vettel (Red Bull) i Rosberg (Mercedes).

Fernando Alonso va aconseguir el millor temps en la primera sessió d'entrenaments lliures. L'asturià, però, no va poder passar de la 14a posició en la segona tanda, a la tarda. "Les primeres sensacions són positives amb els canvis que hem introduït al cotxe", ha dit Alonso sobre les noves peces que han incorporat al Ferrari.

Per la seva banda, l'altre català de la graella, Pedro Martínez de la Rosa (HRT), va ser 23è en les dues sessions. "Ha estat interessant perquè el cotxe ha donat un pas endavant, però hem de millorar en estabilitat", va dir un cop va baixar del cotxe.

stats