Publicitat
Publicitat

Barça

Dani Alves torna a revolucionar la xarxa amb un peculiar vídeo

El lateral s'ha gravat saltant i jugant amb dos coixins sobre el llit de l'habitació d'hotel on el Barça està concentrat a Madrid

Dani Alves és un habitual de les xarxes socials. Des del seu compte d'Instagram o Twitter, el lateral del Barça comparteix amb els seus milions de seguidors les seves disfresses i els seus balls. L'últim l'ha penjat aquest dimarts al migdia des de l'habitació d'hotel de Madrid on el Barça està concentrat per jugar la tornada de la Lliga de Campions contra l'Atlètic.

En aquesta ocasió, Alves apareix sobre el llit de l'habitació, amb ulleres de sol, uns auriculars al coll i dos coixins blancs. Es posa a ballar, cantar i saltar sobre el llit durant més de deu segons.

No és el primer cop que ho fa

Alves és un dels futbolistes més actius a les xarxes socials, des d'on el brasiler s'obre als seus fans i ofereix la seva cara més simpàtica, allunyada del futbol. Per exemple, va cridar l'atenció la seva fotografia disfressat de gat amb els seus fills. "Que l'esperit de l'infantesa mai envelleixi", deia al text.

A la sortida de la Ciutat Esportiva, també va aparèixer un vídeo seu cantant una cançó i fent una breu coreografia amb les mans. A mitjans de març, el brasiler es va atrevir a agafar la guitarra i cantar una cançó, una afició que ja havia compartit altres vegades amb els seus seguidors. I, fins i tot, va parodiar a Pharell Williams amb la popular cançó 'Happy'.

Les fotografies, amb amics en algun dinar o sopar, de passeig per Barcelona, en algun entrenament o després dels partits al vestidor, també són piulades habituals d'Alves.

Històries de superació esportiva

Etiquetes