Esports 22/01/2011

Dani Alves refusa l'última oferta del Barça

1 min

Les negociacions entre el Barça i Dani Alves per la renovació del lateral brasiler estan encallades, en punt mort. El club blaugrana va fer dijous l'última oferta per renovar-lo, però el jugador va anunciar ahir que no l'acceptava, que li suposaria estar vinculat al Barça fins a l'any 2015 i cobrar entre cinc i sis milions d'euros per temporada, una xifra que el faria pujar al tercer nivell salarial de la plantilla i cobrar el mateix sou que Piqué, Puyol i Valdés. Dani Alves creu que aquesta proposta per allargar el seu compromís amb el Barça és la mateixa que ja havia refusat temps enrere i vol que el Barça millori la seva fitxa, equiparant-la a la de Xavi o Iniesta.

La novetat respecte a les ofertes anteriors no és tant econòmica com d'imatge. I és que el Barça ha proposat a Alves que sigui la imatge al Brasil d'una de les marques que patrocinen el club blaugrana, però tant el lateral brasiler com el seu advocat i representant, Joaquín Macanás, prefereixen un augment salarial, ja que Alves també té ofertes de dos equips de la Premier League, el Manchester City i el Chelsea -si bé, en cas de marxar a Anglaterra, podria perdre diners respecte al que li ofereix ara per ara el Barça.

El club blaugrana ja va anunciar al defensa i al seu representant que aquesta seria la seva última oferta, però ara la pilota torna a estar a la teulada de l'entitat blaugrana. El jugador brasiler, però, té contracte amb el Barça fins al 30 de juny del 2012 i, en principi, ha mostrat el seu desig de complir el que li queda de contracte.

stats