REIAL MADRID

Cristiano Ronaldo contesta a les paraules de Mourinho i afirma que "no escupo al plat del qual he menjat"

El davanter portuguès afirma que encara no ha renovat amb el Madrid

Cristiano Ronaldo ha parlat en roda de premsa a les instal·lacions de la Universitat de Califòrnia a Los Angeles (UCLA), durant la gira del Reial Madrid i ha assegurat que encara no ha renovat amb el club madridista, a més de contestar a José Mourinho: "Jo no escupo al plat del qual he menjat".

Mourinho va dir durant una entrevista amb la cadena ESPN que llavors va treballar amb estrelles com els brasilers Rivaldo i Ronaldo Nazario, "el Ronaldo genuí, no aquest [en referència al seu compatriota Cristiano]", amb qui va compartir les tres campanyes passades al Reial Madrid.

"Hi ha coses a la vida que no mereixen comentaris, i aquesta n'és una per raons òbvies", ha contestat el jugador portuguès en una roda de premsa. "Sempre he respectat els meus entrenadors allà on he estat, i em quedo amb les coses bones. Sempre intento aprendre alguna cosa d'ells. Parlar de gent que parla malament de mi... Ja hi estic acostumat. A Portugal normalment dic que jo no escupo al plat del qual he menjat. Em quedo amb les coses positives ", ha afegit.

Així mateix, ha afirmat que per ara no hi ha res tancat sobre la seva renovació amb el Reial Madrid. "No he renovat", ha afirmat. "Encara no està solucionada aquesta situació. No em toca parlar d'això perquè no és el moment oportú", ha indicat.

EDICIÓ PAPER 19/08/2018

Consultar aquesta edició en PDF