PRIMERA DIVISIÓ
Esports 19/05/2012

Cristiano Ronaldo treu pit: "Sóc millor que Messi"

Luana Valls
1 min
Cristiano Ronaldo considera que el Madrid juga millor que el Barça.

BARCELONA.El jugador del Reial Madrid Crisitano Ronaldo va oferir una entrevista a la CNN International en què va afirmar que era millor que Messi i que el seu equip juga més bé que el Barça.

Ronaldo va fer un repàs de la temporada i va assegurar que el Madrid ha demostrat que és millor que el Barça. Segons el jugador blanc, el seu equip ha merescut "guanyar la Lliga" perquè han estat "millors" que el seu rival directe. Cristiano també va parlar de Messi i va assegurar: "Sóc millor que Messi". El portuguès també va dir que està "cansat" que se'l compari contínuament amb l'argentí blaugrana. "No es tracta de qui és millor, no m'agrada que em comparin amb ningú -comentava-. Ell fa el millor per al Barcelona i jo faig el millor per al Madrid. La gent veu els números i diu que és increïble. Hem batut el nostre propi rècord, és al·lucinant".

També va parlar del seu entrenador, José Mourinho, de qui va dir que com a persona és "molt senzill i divertit" i que com a entrenador és completament diferent, ja que és "molt seriós i professional" i que és per aquest motiu que han guanyat.

Segons Cristiano Ronaldo, la competitivitat que existeix entre ell i Messi ha fet que "el nivell de la competició (la Lliga)" sigui tan alt. "Per això el Madrid i el Barcelona són els millors equips del món", va afegir.

stats