FUTBOL SALA
Esports 11/03/2012

Cristian condueix el Barça Alusport a la final de Copa

D.r.j.
2 min

BARCELONAEl Barça Alusport va aconseguir ahir a Logronyo contra l'Inter Movistar passar a la final de la Copa d'Espanya després de superar els madrilenys per 4-1. El seu rival a la final serà el Lobelle de Santiago, que va superar l'OID Talavera per un clar 7-1. La final es disputarà avui a les 19 hores en directe per Esport3, Barça TV i Marca TV.

El resultat final, enganyós, no reflecteix la igualtat que hi va haver durant tot el partit, ja que sis minuts abans del final els de Marc Carmona només guanyaven per 2-1 i van tenir en el porter Cristian Domínguez el gran protagonista de la tarda.

El porter blaugrana, que va encetar la Copa d'Espanya amb una gastroenteritis, va fer un partit brillant i va aturar tots els llançaments que van anar a porteria, exceptuant el d'Ortiz, un xut imparable. De fet, fins i tot va aturar un llançament de Rafael amb la cara i durant uns segons del primer temps va haver de ser substituït per Paco Sedano, ja que sagnava una mica.

L'exhibició, però, va seguir a la segona part, en la qual el Barça de Marc Carmona va abaixar el ritme frenètic i deliciós de la primera part i va trencar el partit quan, al minut 33, Ari Santos va situar el 3-1 al marcador després d'una gran combinació entre Wilde i Lozano que Ari va rematar al fons de la xarxa.

Intent final

Després del gol, l'Inter se la va jugar amb Rafael França com a porter jugador. El brasiler va tenir diverses ocasions, però va topar un cop i un altre amb un mur anomenat Cristian. I després de l'error, va arribar la sentència del Barça Alusport, amb un gol de Torras tres minuts abans del final. El 4-1 dóna l'oportunitat avui al Barça de repetir títol de Copa.

stats