Crisi al Palma Futsal abans de rebre el Movistar Inter a la lliga

Els jugadors responen al director esportiu per criticar el rendiment del vestidor en un mes molt important 

Les paraules de José  Tirado , director esportiu  del Palma   Futsal, no han caigut gens bé al vestidor de l'equip mallorquí. Fa un parell de dies, Tirado  va participar en una enquesta de la televisió autonòmica, en la qual va assegurar que alguns jugadors de l'equip suspenen pel que fa al rendiment esportiu aquesta temporada. El director esportiu va posar nota als jugadors de la plantilla i el resultat va ser de molts aprovats justos i dos suspensos.

Carlos Barrón i Felipe Paradinski varen ser, precisament, els jugadors que varen rebre les pitjors notes. Un dels porters i el davanter brasiler de la plantilla balear varen esclatar davant els micròfons de la televisió. "Segons la puntuació que ens està donant el director esportiu, sembla que l'equip està fatal. No està content amb el que veu. Sembla que els únics que l'acontenten són l'entrenador i un o dos companys. Això és un joc d'equip, aquí jugam tots", va advertir molest el capità dels palmesans, Carlos Barrón, en resposta a les polèmiques paraules del director esportiu.

Parasdinski, que va rebre un tres, va dir: "Està bé un tres després de les cinc temporades que duc aquí, no? Jo faig feina sempre amb el Palma, però hi ha partits en què les coses no surten bé, i crec que és normal, els treballadors a vegades poden tenir un dia dolent", va explicar el brasiler.

Aquesta polèmica arriba just després de perdre els dos darrers partits de lliga i abans de jugar aquest dissabte contra el Movistar Inter a Son Moix (a les 12 h) enmig d'un mes carregat de partits que tindrà com a colofó la Copa d'Espanya. 

EDICIÓ PAPER 24/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF