BARÇA

Crida per omplir el Camp Nou de globus grocs contra el Reial Madrid

La iniciativa ve dels CDR del Barça i les Corts

Els CDR del Barça i les Corts han demanat omplir el Camp Nou de globus grocs aquest diumenge en el clàssic contra el Reial Madrid. En un comunicat, però, demanen que els globus no arribin al terreny de joc per evitar sancions.

En un comunicat en què recorden el president del club i diputat del Parlament Josep Sunyol i Garriga, els dos CDR afirmen que "tenint present que fa un any de la ignominiosa aplicació de l’article 155, que va deixar Catalunya sense autogovern i va ser el tret de sortida a la persecució del president del país i els seus consellers, el Comitè de Defensa de la República del FC Barcelona demana a tots els socis i seguidors del club que facin pública la seva solidaritat amb totes les víctimes de la crueltat del Regne d’Espanya. Des del CDR FC Barcelona i el CDR les Corts, els demanem que expressin la seva indignació omplint de globus grocs les graderies del Camp Nou durant el clàssic Barça-Madrid de diumenge, mostrant-los al minut 17.14 del partit, als crits d'«indepèndecia» i «llibertat»".

Abans del partit, la Plataforma Pro Seleccions també vol organitzar una acció omplint l'estadi de banderoles. Per fer-ho han demanat voluntaris a través d'un comunicat.

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF