EL DERBI
Esports 08/01/2012

Cornellà-El Prat presentarà una bona entrada però no estarà ple

Martí Molina
2 min
Es calcula que uns 38.000 seguidors aniran a l'estadi, on s'hi podrà veure un mosaic.

BARCELONA.L'Espanyol preveu que Cornellà-El Prat presenti una molt bona entrada aquest vespre per al derbi contra el Barça, però des del club blanc-i-blau veuen pràcticament impossible que l'estadi s'ompli del tot. Així ho reconeix, entre d'altres, el director del camp periquito, Josep Toldrà.

Els enfrontaments contra el Barça són d'aquells que els aficionats blanc-i-blaus tenen marcats al calendari. Tanmateix, el partit es disputa força tard al vespre (21.30), en ple mes de gener, i l'endemà és dia laborable -a més, els nens també tornen a l'escola després de les vacances nadalenques-. Tot plegat "dificulta el desplaçament dels socis, encara que esperem una molt bona entrada", comenta el director de l'estadi.

De fet, les previsions preveuen que al camp hi hagi al voltant de 38.000 seguidors -la capacitat és de 40.500-. En qualsevol cas, la suma seria molt superior als 25.000 que hi ha habitualment en els altres partits de Primera Divisió.

Serà un enfrontament sense la presència de seguidors blaugranes. I és que, tal com ja va passar en els anteriors dos derbis a Cornellà-El Prat, l'Espanyol va decidir no va posar a la venda entrades per als culers. "No podem arriscar-nos a posar 700 entrades a la venda si no sabem si les comprarà algú que entrarà a l'estadi amb bengales", comentava aquesta setmana Joan Collet, conseller delegat del club, en una entrevista a COMRàdio.

Mentrestant, les penyes blanc-i-blaves s'han mobilitzat per animar l'equip dins i fora del terreny de joc. Un exemple n'és La Curva RCDE 1900. El grup d'animació es concentrarà a la seu social de la penya de Cornellà (18.30) i abans de les vuit es dirigirà al camp per esperar l'autocar dels jugadors periquitos quan arribi a l'estadi, que serà rebut amb pirotècnia. Aquest mateix grup, que compleix el desè aniversari aquest 2012, també ha preparat un mosaic, a més de diferents pancartes que aniran mostrant al llarg de l'enfrontament.

stats