LA REACCIÓ DE L'AFICIÓ BLANC-I-BLAVA
Esports 19/12/2010

Cornellà-El Prat no s'oblida d'Andrés Iniesta

Nuria García
2 min
Iniesta, ovacionat, aplaudeix l'afició de Cornellà-El Prat en el moment de ser substituït.

CORNELLÀ DE LLOBREGAT.L'afició blanc-i-blava va deixar de banda només per un instant la rivalitat amb els blaugranes per agrair a Andrés Iniesta el gest que va tenir amb el que va ser capità de l'Espanyol i bon amic seu, el traspassat Dani Jarque: Iniesta va dedicar a Jarque el gol de la final del Mundial que aquest estiu es va disputar a Sud-àfrica.

Cornellà-El Prat no es va oblidar d'Iniesta, és més, es va recordar d'ell des del primer minut a l'últim. Durant la presentació dels jugadors abans del partit, Iniesta va ser ovacionat. Els seguidors periquitos van xiular tots i cadascun dels jugadors culers, però quan l' speaker va anomenar Iniesta i la imatge del manxec va aparèixer als videomarcadors, els aficionats de l'Espanyol van homenatjar el migcampista corejant el seu nom i aplaudint. I al minut 85, quan Guardiola va decidir canviar el manxec per Keita, Cornellà-El Prat va posar-se dempeus per acomiadar Iniesta amb una gran ovació. A més, els jugadors, sobre el terreny de joc, també van aplaudir un Iniesta que va agrair el reconeixement tornant els aplaudiments.

"Gràcies Iniesta"

L'homenatge de l'afició de l'Espanyol va ser des d'abans que comencés el partit i fins al darrer instant. I les pancartes que feien al·lusió al migcampista blaugrana també van ser presents en un Cornellà-El Prat ple de gom a gom. Una deia "Gràcies Iniesta" i una altra "Iniesta, sempre amb nosaltres". A més, en el moment en què els jugadors van saltar al terreny de joc, i amb un mosaic blanc-i-blau de fons, els seguidors periquitos van aixecar samarretes de l'Espanyol amb el nom d'Iniesta i el dorsal 21, el de Jarque.

"Vull agrair a la gent el gest que ha tingut. M'omple molt. Guardaré un bon record", va reconèixer un humil Andrés Iniesta. El gest de l'afició blanc-i-blava d'ahir a Cornellà-El Prat va ser molt bonic, molt esportiu. Com el d'Iniesta al Mundial mostrant en el moment de marcar una samarreta que deia "Jarque, sempre amb nosaltres".

stats