Esports 21/04/2014

El Constància es resisteix a tirar la tovallola

Alguna cosa ha canviat Ignasi Llompart, perquè el Constància va tombar un conjunt que lluita per l’ascens amb una demostració d’entrega i intensitat que li valgué per sumar tres punts més

Ara Balears

PalmaEl Constància es resisteix a tirar la tovallola en la seva lluita per la permanència. Els d’Ignasi Llompart encadenaren la tercera jornada consecutiva sense pedre gràcies a una victòria de prestigi davant l’Hospitalet al Nou Camp d’Inca (2-1). Els constanciers encara ho tenen cru per aconseguir una salvació que tenen a sis punts -la posició de promoció de descens és més a prop, a quatre punts, i la marca el València B-.

Alguna cosa ha canviat Ignasi Llompart, perquè el Constància va tombar un conjunt que lluita per l’ascens amb una demostració d’entrega i intensitat que li valgué per sumar tres punts més. David Karg va obrir el marcador a tres minuts per al descans després que Perales aturàs un penal.

En el minut 60, Campoy amplià l’avantatge en el marcador, el qual ja fou definitiu, tot i els intents de l’Hospitalet, que retallà distàncies a 18 minuts per al final mitjançant Akinsola. El Constància continua somiant. Continua lluitant.