Esports 25/08/2013

Un Constància renovat enceta la temporada contra l'Ontinyent

La direcció esportiva de l'entitat, encapaçalda per Miquel Garriga, ha hagut de treballar de valent per tal de confeccionar un planter de garanties per aconseguir l'objectiu fixat, la permanència

Ara Balears
1 min

PalmaEl Constància enceta avui una temporada en què la renovació que s'ha vist obligat a efectuar ha definit el nou projecte, que continuarà encapçalant per segona temporada consecutiva el tècnic Joan Esteva. Només cinc jugadors s'han mantingut respecte del bloc que la temporada passada no va poder aconseguir la permanència però que, gràcies a la crisi que travessa el futbol de l'Estat, va poder conservar la plaça a la Divisió de bronze. El Nou Camp d'Inca acollirà a partir de les 12.00 l'estrena dels inquers davant l'Ontinyent.

La direcció esportiva de l'entitat, encapaçalda per Miquel Garriga, ha hagut de treballar de valent per tal de confeccionar un planter de garanties per aconseguir l'objectiu fixat, la permanència. Esteva no podrà disposar del porter titular, Gaspar, que ha de complir un partit de sanció de la temporada passada. Tampoc hi prendran part Juanpe Bergas ni Javi Jiménez, incorporacions d'aquest curs que encara no han rebut la documentació necessària per poder competir. Així, el Constància enceta el segon curs a la Segona B.

stats