FASE DE PERMANÈNCIA A LA SEGONA B
Esports 10/06/2013

El Constància es complica molt la salvació

Els inquers ara estaran obligats a remuntar el marcador a l'estadi Ruta de la Plata

Jaume Rovira
1 min

El Constància es va complicar, i molt, les seves opcions d'aconseguir salvar-se del descens a la Tercera Divisió. Els inquers caigueren per la mínima davant el Zamora en el partit d'anada de la darrera eliminatòria de la promoció de permanència i ara estaran obligats a remuntar el marcador a l'estadi Ruta de la Plata.

Els de Joan Esteva gaudiren de diverses i clares ocasions per avançar-se en un partit que va tenir dues fases ben diferenciades: la de domini constancier, que va coincidir amb l'inici i el final del duel, i la de control visitant.

Bardolet, quan tot just s'havia complert el minut 4, no va saber culminar una bona jugada en la que va ser l'ocasió més clara. El Constància dominà el joc fins a la mitja hora i a partir d'aquí el Zamora féu una passa endavant i pressionà amb més força la sortida de la pilota local. Tot i que disposaren d'oportunitats, no va ser fins a la segona part que marcaren un gol que els deixa en una situació immillorable per continuar a la categoria de bronze del futbol de l'estat. Els castellans començaren el segon acte amb la mateixa força que acabaren el primer i Javi Rodríguez, gairebé sense angle i amb un fort xut, féu pujar el gol de la victòria. A partir d'aquí, el Constància redoblà esforços però no va saber traduir la seva empenta amb gols.

stats