Esports 22/08/2011

Condal: "No val la pena anar contra la voluntat del jugador"

T.p.
1 min
Ramon Condal en un consell d'administració de l'Espanyol.

Barcelona.El president de l'Espanyol, Ramon Condal, va afirmar ahir al programa Hat-trick Espanyol que "Osvaldo ha demostrat que vol marxar": "No val la pena anar en contra de la voluntat del jugador". Malgrat això, encara no dóna per fet del tot el traspàs, ja que s'està pendent del vistiplau definitiu de tot el consell d'administració -es reuneix aquesta tarda-. Tampoc va voler donar dades econòmiques, però va reconèixer que ara per ara hi ha "un 80%" de possibilitats que el jugador marxi a la capital italiana. Podria ser que en unes hores es tanqués l'operació: "Busquem la garantia total del pagament, perquè aquest és el problema".

Ramon Condal no va descartar que la secretaria tècnica blanc-i-blava fitxi un recanvi a la davantera aquests últims dies de mercat de fitxatges per tapar el forat que deixarà Osvaldo. "La secretaria tècnica hi està treballant. Pot ser viable l'arribada d'un jugador. Pochettino és qui té la paraula, si li fa falta o no li fa falta", va explicar el president.

Precisament, el tècnic argentí, Mauricio Pochettino, també va parlar sobre Osvaldo en una entrevista al diari El 9 Esportiu i va assegurar que "és incomprensible la reacció del futbolista": "Ens ha incomodat a tots, però sembla que es resoldrà. Si no volia jugar a l'Espanyol, poc hi podem fer. És un tema que transcendeix la parcel·la tècnica. He de dir que el més important sempre és i serà el col·lectiu. Amb Osvaldo o sense ell, competirem".

stats