BARÇA
Esports 16/03/2013

Puyol, operat de nou del genoll dret

Apel·lació desestima el recurs per la sanció a Víctor Valdés

T.padilla / N.arroyo
2 min
Carles Puyol va ser operat pel doctor Ramon Cugat i no podrà jugar contra el PSG a la Lliga de Campions.

BarcelonaCarles Puyol no podrà jugar els partits dels quarts de final de la Lliga de Campions, ja que ahir va passar per sorpresa per la sala d'operacions de la Clínica Quirón per ser sotmès a una artroscòpia al genoll dret. El doctor Ramon Cugat es va encarregar personalment de la tercera operació al genoll dret del capità, que va notar molèsties el dia del partit contra el Milan. Molèsties que ja el van deixar fora de la llista de convocats per jugar dos partits de classificació al Mundial amb la selecció espanyola.

De fet, Vicente del Bosque va confirmar ahir al matí que Puyol tenia molèsties, quan el Barça no havia dit res al respecte, ja que així ho havia demanat el mateix jugador. Al tancament d'aquesta edició el Barça encara no havia fet el comunicat mèdic posterior a l'operació amb el temps de baixa estimat.

Sanció confirmada

D'altra banda, el comitè d'apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol va desestimar ahir al migdia el recurs del Barça i manté la sanció de quatre partits a Víctor Valdés, que va ser expulsat al final del partit de Lliga contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu per haver dit "no tens vergonya" a l'àrbitre Pérez Lasa. El porter ja va complir el primer partit de càstig contra el Deportivo de la Corunya i encara s'haurà de perdre els tres pròxims enfrontaments: el de demà a casa contra el Rayo Vallecano, la visita a Balaídos per enfrontar-se al Celta de Vigo i el duel al Camp Nou contra el Mallorca.

Ahir, a més, Víctor Valdés va saber que és un dels nou blaugranes convocats per Vicente del Bosque per disputar dos partits de classificació per al Mundial del Brasil 2014. La selecció espanyola jugarà divendres, dia 22, contra Finlàndia i dimarts 26 contra França a París. A més del porter, el seleccionador s'endurà Piqué, Jordi Alba, Iniesta, Cesc, Sergio Busquets, Pedro, Villa i Xavi.

stats