REIAL MALLORCA
Esports 09/07/2013

Comença la desembarcada de reforços

El davanter Gerard Moreno arriba cedit del Vila-real i ara es tancarà el fitxatge d'Agus

Ara Balears
2 min

Palma.El Mallorca va fer oficial ahir el primer reforç per al proper curs. Es diu Gerard Moreno i ve del Vila-real. Es tracta d'un davanter de 21 anys que jugarà cedit una temporada en el primer equip vermell. El Mallorca no disposarà d'opció de compra i, per tant, el futbolista haurà de tornar al seu club d'origen quan acabi la campanya. El jugador, format en les categories inferiors del cub castellonenc, va destacar en la segona volta de la temporada passada, quan es va guanyar el lloc al primer equip del Vila-real, va jugar 14 partits a Segona i va marcar quatre gols.

Moreno, un davanter esquerrà, es caracteritza per la potència i rapidesa i per la capacitat per desmarcar-se. Té bon xut i va bé de cap. El nou jugador del Mallorca, que va néixer a Santa Perpètua de Moguda (Barcelona), començà la seva carrera al Badalona i el Vila-real el va fitxar l'any 2010 per als seus equips inferiors. Amb el segon equip dels de la plana ha jugat 25 duels i ha marcat 10 dianes. En principi, el Mallorca no tanca la porta al fitxatge d'un altre davanter centre, amb qui Moreno s'haurà de guanyar el lloc. L'operació de cessió podria estar vinculada a la venda de Giovanni dos Santos al Vila-real. L'acord entre els dos clubs està tancat i només s'està esperant que l'internacional mexicà, que també té una oferta del València, hi doni el darrer OK.

El següent a arribar al Mallorca serà el central Agustín García Íñiguez, Agus . El seu fitxatge s'havia de fer efectiu ahir, però un problema del seu representant, Alejandro Camaño, ha ajornat fins avui el viatge a Mallorca per tancar l'acord amb el president en funcions del club vermell, Llorenç Serra Ferrer. Agus és un central esquerrà de 28 anys que garanteix solidesa defensiva i que aporta una llarga experiència a Segona, on ha jugat amb el Celta, el Còrdova i l'Alcorcón. Fins ara militava al conjunt turc de l'Orduspor, que li rescindeix el contracte. L'acord està fet i només falta formalitzar-lo.

Les sortides

Al marge d'aquestes dues incorporacions i la d'Àlex Moreno, procedent del Llagostera i que quedarà o no al primer equip en funció de com respongui durant la pretemporada, també es preveu l'arribada d'altres jugadors. Amb tot, el problema del Mallorca continuen sent les sortides, sobretot en previsió de la magra situació econòmica que viurà el club la propera temporada. Els vermells escoltarien ofertes per a jugadors com Pedro Geromel, Javi Márquez o Antonio López que, malgrat que puguin comptar per al club, mantenen fitxes altes, que no s'han volgut rebaixar i que estan per sobre de les possibilitats de l'equip a Segona.

stats