DAKAR 2011
Esports 16/01/2011

Coma, tricampió del Dakar

Marc Coma ha guanyat tres dels últims cinc ral·lis disputats i es confirma com el gran dominador de la prova. El pilot avianès ja suma tres triomfs i iguala Cyril Despres, segon classificat d'enguany.

Marina Sancho
1 min
Marc Coma, molt feliç després de guanyar el seu tercer Dakar. El pilot d'Avià va agrair la feina feta per tot el seu equip.

BarcelonaNomés arribar a Buenos Aires, proclamat campió per tercer cop del ral·li Dakar, Marc Coma va assegurar que encara no era conscient del que havia aconseguit i que potser aquest triomf, després de guanyar les edicions del 2006 i 2009, "era el més especial, per ser l'últim i també per l'extrema duresa d'aquest any".

Coma va agrair la feina feta pel seu equip, en especial el seu motxiller, Joan Pedrero. "Primer de tot vull homenatjar les persones que tinc al voltant, sobre tot el Joan, que ha fet molt més del que se li ha demanat. Teníem objectius ambiciosos i per aconseguir-los havíem de ser els millors".

Amb aquest triomf el pilot català ha pres el relleu al francès Cyril Despres, que va acabar segon a la general i que va admetre sentir-se "decebut per no haver pogut lluir-se una mica més esportivament".

Avià, un poble bolcat en Coma

La localitat natal de Marc Coma, Avià, ja s'està preparant per homenatjar el pilot tricampió.

L'Ajuntament ha organitzat un autocar per anar a rebre Coma a l'aeroport del Prat dimecres vinent. I el diumenge 23 de gener Marc rebrà l'homenatge de tots els seus veïns en la inauguració del circuit de motos del Motoclub Foc i Fuegu. Allà, el pilot s'adreçarà als aficionats i firmarà autògrafs.

stats