Publicitat
Publicitat

DAKAR 2014

Coma: "El dia que no afronti el Dakar com si fos el primer, millor quedar-me a casa"

Marc Coma i Joan Barreda han explicat quines són les seves sensacions abans d'afrontar el Dakar

Abans d'afrontar el Dakar 2014, que començarà el 5 de gener a Rosario, a l'Argentina, Marc Coma i Joan Barreda, dos dels pilots que tractaran de lluitar pel triomf, han explicat quines són les seves sensacions abans d'afrontar el ral·li en una trobada organitzada per l'asseguradora AMV.

"Afrontem el Dakar amb determinació, amb les mateixes ganes de sempre. Serà una de les proves més exigents i competides dels últims temps i espero que la nova arribada de marques i pilots siguin una alenada d'aire fresc per a tots", ha comentat Marc Coma, que sobre Barreda, ha dit: "És un pilot fort que puja amb moltes ganes i l'hem de tenir molt en compte. Ha demostrat un gran potencial i això és bo per a tothom".

Coma afronta el Dakar com si fos el primer. "El dia que no afronti el Dakar com si fos el primer, millor quedar-me a casa. Tinc ganes, il·lusió i corda per estona. Estem molt a prop de la cita i la feina feta al llarg de la temporada ja està feta així que ara només ens queda esperar al començament de la gran prova. Tenim moltes ganes que això comenci ja", ha conclòs.

Per la seva banda, el torreblanquí Joan Barreda ha passat l'última setmana a Almeria, treballant la navegació i aquest dijous estava a Itàlia passant un test físic. El pilot aprofita els últims dies per seguir preparant-se. "La setmana vinent la passarem a Andorra, realitzant entrenaments en altura. També m'ajudarà per aïllar-me una mica i focalitzar els esforços en estudiar i preparar les etapes més a consciència", ha assegurat.

Per a Barreda, Coma "és un pilot referent", però tot i compartir patrocinador, el de Torreblanca ho té clar: "He d'aplicar totes les coses bones que m'ha ensenyat per intentar guanyar-lo".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF