ESPANYOL
Esports 06/08/2013

Colotto: " L'any passat no vam començar bé, enguany volem revertir-ho"

Sobre els amistosos, el defensa afirma que "cal corregir errors i fer un pas endavant"

Ara
1 min

BarcelonaDiego Colotto, un dels capitans de l'Espanyol, ha parlat en roda de premsa i ha afirmat que els amistosos "han de servir per anar millorant partit a partit, per corregir errors i fer un pas cap endavant. Aquesta és la idea. Tenim una setmana de partits i intentarem seguir millorant pensant ja en el Celta".

El defensa blanc i blau ha afegit que la plantilla és aliena a tots els comentaris que parlen de possibles entrades i sortides "perquè nosaltres no decidim la confecció de l’equip. Si ve algú, benvingut sigui. I si algú surt és perquè jugador i club hi estan d'acord. Fins al 31 d'agost es pot modificar tot. Nosaltres ens preparem pensant que aquest és el grup que començarà el campionat”.

Respecte a la situació d'Héctor Moreno o Wakaso, noms que apareixen amb assiduïtat a la llista de possibles traspassos, argumenta que "tots els jugadors estem pensant a entrenar. Si individualment algú té una oferta, això és una cosa personal. Per a mi, tots estem entrenant pensant a millorar. El grup està entrenant bé, i pel que fa al compromís i al dia a dia, el grup està al cent per cent i tots estem pensant en l'inici del campionat. Aprenent de l'any passat, que no vam començar bé; enguany volem revertir-ho perquè puguem tenir un millor rendiment en el campionat”.

stats