FUTBOL - ESPANYOL
Esports 21/11/2012

Collet i el seu equip comencen a construir el 'nou' Espanyol

L'endemà de ser escollit president Joan Collet es va reunir amb els consellers per traçar les pròximes línies d'actuació del club. Repartir càrrecs i preparar una queixa formal a la LFP són les prioritats.

Natalia Arroyo
3 min
Collet i el seu equip comencen a construir el 'nou' Espanyol

BARCELONA.Ahir va ser el primer dia de la nova etapa de l'Espanyol sota la presidència de Joan Collet. Amb poques hores per digerir la tensa i desagradable junta d'accionistes del club blanc-i-blau que va tancar l'era de Ramon Condal i va obrir l'actual, el nou president va fer el que havia promès en el seu primer discurs com a màxim mandatari periquito: posar-se a treballar en el futur del club. Collet es va reunir amb els onze membres que l'han acompanyat en campanya en el seu primer consell a Cornellà-El Prat.

Presentació en societat

La nova junta la formen dotze persones: el president Joan Collet i els consellers Albert Ginjaume, Rafael Entrena, Ramón Robert, Alvaro Amigó, Montserrat Tordera, Albert Garrofé, Jordi Puyaltó, Iñaki Pérez, José Luis Morlanes, Enrique Beltrán i Anna Maria Fusté.

La trobada va servir, a més de per presentar en societat els nous integrants del consell, com a primera presa de contacte. Les prioritats de la nova junta seran, en primer lloc, repartir les àrees de responsabilitat de cadascun dels onze consellers i, a partir d'aquí, començar a executar el pla promès durant les eleccions. El consell acabarà de tancar els últims detalls avui al matí i a les 12.00 hores exposarà els acords assolits a través del portaveu, Rafael Entrena. Un dels anuncis del nou consell serà la queixa formal que l'Espanyol presentarà davant la Lliga de Futbol Professional per denunciar els mals arbitratges rebuts en alguns partits aquesta temporada.

Pel que fa a la distribució de responsabilitats, en principi l'exfutbolista Iñaki Pérez es farà càrrec de l'àrea esportiva; l'advocat Álvaro Amigó es responsabilitzarà de l'àrea de seguretat; el també advocat Rafael Entrena seguirà sent el portaveu del consell i dirigirà l'àrea institucional, protocol i comunicació; Albert Garrofé, també llicenciat en dret, compaginarà el seu càrrec com a responsable del futbol femení amb la feina al capdavant de l'àrea de serveis jurídics i d'expansió internacional; l'empresari José Luis Morlanes liderarà l'àrea econòmica juntament amb l'agent de duanes Albert Ginjaume; l'empresari Ramón Robert es responsabilitzarà de l'àrea comercial i màrqueting, l'enginyera tècnica d'obres públiques Montserrat Tordera portarà l'àrea patrimonial i l'accionista Anna Maria Fusté formarà part de l'àrea social. Jordi Puyaltó i Enrique Beltrán podrien liderar el comitè de savis que assessoran diverses àrees del club, com ara l'econòmica i la social.

Doble sessió avui a Sant Adrià

Mentre que una part de l'activitat es movia als despatxos presidencials de Cornellà-El Prat per confirmar el relleu, la part esportiva continuava a Sant Adrià de Besòs. Mauricio Pochettino va poder dirigir una sessió amb tots els jugadors disponibles després d'haver recuperat els últims dies Javi López i Juan Albín. Avui els futbolistes faran una doble sessió d'entrenament per seguir preparant el partit de diumenge contra el Getafe al matí (12 h).

En roda de premsa Víctor Sánchez va demanar que l'afició els doni el màxim suport, "sense xiulets", tot i que va confessar que part de la crispació social ve per la mala situació de l'equip, que no està donant motius perquè els animin. "Sabem que si estiguéssim millor a la classificació tot seria més fàcil i calmat. Si els donem una alegria estaran amb nosaltres a mort", va preveure.

A més, ahir l'Espanyol va enviar un vídeo per completar les al·legacions presentades davant el Comitè de Competició per les expulsions d'Héctor Moreno i Sergio García en els minuts finals del partit contra el València a Mestalla.

stats