Publicitat
Publicitat

Espanyol

Collet: "No som delinqüents, els escorcolls han sigut desproporcionats"

El president de l'Espanyol explica la versió del club pels incidents entre la policia i la Curva durant el partit contra el Rayo

Als pocs minuts de començar el partit contra el Rayo, la part de la grada que ocupa la Curva ha quedat buida. Ha sigut una mesura de protesta del grup d'animació pels intensos escorcolls que la policia ha efectuat a la zona, tant fora com dins de l'estadi. "Estem sorpresos pel que ha passat -ha explicat Collet-. Hi ha hagut mesures de seguretat més estrictes del normal. No som delinqüents, els escorcolls han sigut desproporcionats. Entenem que els socis estiguin emprenyats i això no pot tornar a passar". Alguns membres de la Curva han arribat a explicar que alguns policies han exigit als aficionats que es despullessin al lavabo per fer els escorcolls.

El club ha fet saber als responsables dels Mossos d'Esquadra que considera que l'actuació policial "ha sigut desmesurada" i defensa que no són "delinqüents". "Els nostres socis sempre han sigut modèlics. Mai hi ha hagut cap incident. Defensarem els nostres socis amb les mesures que faci falta", ha dit.

Collet encara no ha aclarit quines mesures es prendran i no creu que els incidents després del derbi justifiquin les mesures extraordinàries que ha organitzat avui la policia. "No sabíem que s'estava fent res especial, no ens ho han comunicat", ha dit, per concloure.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF