Espanyol
Esports 03/08/2013

Collet: "No podem pagar el que demana Wakaso ni acceptar qualsevol oferta"

El president de l'Espanyol demana comprensió al migcampista ghanès, a qui se li ha ofert una millora contractual que dobla el salari actual

Efe
1 min
Joan Collet a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besòs

Sant Adrià de BesòsEl president de l'Espanyol, Joan Collet, ha criticat aquest dissabte al matí, en una visita a la Ciutat Esportiva, les paraules del migcampista ghanès Mubarak Wakaso, que afirma que està "molt enfadat i trist" després de les negociacions per la seva possible renovació i millora de contracte.

El mandatari ha recordat les limitacions econòmiques de l'entitat. "Li estem oferint el doble en el seu contracte actual i no podem donar-n'hi més. No podem pagar el que demana ni tampoc acceptar qualsevol oferta que no considerem bona", ha comentat en referència a la proposta de sis milions del Rubin Kazan rus.

"No vull fer-ne un debat, però crec que Wakaso hauria d'estar agraït perquè fa un any, quan era un desconegut, vam firmar un contracte per quatre campanyes. Llavors estava content i ara no pot dir això. Hem fet un esforç i si no li agrada la fitxa que li oferim es quedarà amb la que té", ha apuntat Collet.

El president no ha parlat personalment amb el ghanès i s'ha mostrat "sorprès" per les seves declaracions. "No sé si és una estratègia per apujar l'oferta o si ve del seu representant, però fins i tot m'ha arribat que estaria dient de no venir als entrenaments. Hauria d'estar agraït", ha mantingut.

D'una altra banda, Collet ha explicat que ha arribat una oferta del Rubin Kazan per al central mexicà Héctor Moreno "a través d'un intermediari". El dirigent, no obstant això, ha analitzat aquest acostament amb prudència: "De moment, és amb nosaltres i cal veure si el jugador està disposat a sortir".

stats