El Club Xelska presenta els seus gimnastes com a líders de la lliga espanyola

L'equip femení lidera la classificació després d'aconseguir en set ocasions el títol de campió 
d'Espanya en els últims deu anys

Aquest dimecres s'ha duit a terme la presentació oficial dels equips de gimnàstica artística femenina i gimnàstica artística masculina del Club Esportiu Xelska al Cap Vermell Country Club de Canyamel.

Líders de la nova lliga Iberdrola
La Real Federació Espanyola de Gimnàstica ha iniciat aquest any, amb un gran impacte
mediàtic per primera vegada a la història, la lliga espanyola de gimnàstica, en aquest cas anomenada Circuit Iberdrola. L'equip femení del Xelska, que ha aconseguit set vegades el títol de campió d'Espanya en els últims deu anys, ara lidera la classificació d'aquesta nova lliga, que està cridada a convertir-se en una de les més prestigioses del món. Amb la regularitat demostrada a la lliga, el Xelska ha demostrat que té la millor plantilla de la gimnàstica espanyola, basada principalment en el seu propi planter.

El club ha volgut fer la presentació dels seus equips abans de la jornada de la lliga que tindrà lloc a Palma, al poliesportiu Germans Escales, entre els dies 20 i 22 d'abril. Serà l'última jornada de la fase regular, abans de la gran final, per a la qual l'equip del Xelska ja està matemàticament classificat, que tindrà lloc el mes de juny a Manresa.

Durant l'acte de presentació s'ha fet una classe amb els participants del campus del Cap Vermell Country Club. Després de l'entrenament s'han fet les fotos oficials de la presentació. 

 

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF